adomány no BG.png

TÁMOGATÁS

A Dramatizál Biblia egyházaktól és felekezetektől független csoport és azt tűzte ki célul, hogy az evangéliumot és a Bibliát a mai kor technikai lehetőségeit kihasználva mindenkihez eljuttassa egy még sosem hallott módon, de az eredeti szöveg változtatása és csorbítása nélkül. Forrásul a 2014-ben a Magyar Bibliatársulat által újrafordított és kiadott új fordítású revideált Bibliát használtuk - külön köszönet érte Pecsuk Ottónak és a Magyar Bibliatársulatnak.

A Biblia dramatizált változatának elkészítése óriási feladat. Rengeteg szervezést, munkát igényel. Sok ismert színművész és színházi szakember vállalta, hogy önkéntesen részt vesz benne, de úgy gondoljuk, hogy  önzetlen felajánlásukat honoráljuk. Ehhez kérünk segítséget. A kezdeményezés a közösségi média felületein igyekszik támogatókat toborozni és pénzt gyűjteni. Létrehoztunk saját Facebook oldalt, YouTube csatornát és Instagram profilt ahol a munkafolyamatokba lehet betekinteni. A Patreonon is lehetőség van a támogatásra. A YouTube csatornán időről-időre újabb és újabb részleteket fogunk megosztani a már elkészült anyagokból. Minden megosztás segít terjeszteni az igét és szeretnénk, ha idővel minden anyanyelvünkön beszélő és Bibliát forgató honfitársunkhoz eljutna az Örömhír.

A függetlenség nehézségekkel is jár ezért szükségünk van minden felénk nyújtott kézre. Ha úgy gondolod, hogy a kezdeményezés jó és számodra értéket hordoz magában, kérlek a lehetőségeidhez képest támogasd a Dramatizált Biblia létrejöttét.

A Donate gombra kattintva egy Paypal oldal nyílik meg. 

A "Jármika Jövőkép" Gyermek Alapítvány számlaszámára is várunk nagylelkű adományokat. Az ide érkezett összegeket teljes egészében a Dramatizált Biblia elkészítési és fenntartási költségeire fordítjuk.

„JÁRMIKA Jövőkép” Gyermek Alapítvány

Bankszámlaszám: 11704007-20242671-00000000

Isten áldjon meg!